Rólunk

Kedves Leendő Partnerünk!

Több mint 15 éves informatikában eltöltött szakmai múltunk alatt megtapasztaltuk, hogy az egyre fejlődő gazdasági és ipari környezet megköveteli az informatikai rendszerek magas rendszerstabilitását és rendelkezésre állását. Mindezen feltételek biztosítása viszont jelentős anyagi erőfeszítéseket igényeltek a cégek részéről. Ezen anyagi invesztíciók jelentős részét nem a hardver hanem a ráfordított szoftver költségek és a liszensz díjak teszik ki.

Mivel nem vagyunk elkötelezve egyetlen egy “piacvezető szoftvergyártó” cégeknek sem így vállalkozásunk megoldást kínál egyaránt fizetős és Open Source alapú (nyílt forráskódú rendszerek bevezetésére és támogatására. Cégünk jelentős tapasztalattal bír Open Source alapú (RedHat Enterprise Linux, CentOS Linux) informatikai környezetek kialakításában, bevezetésében, már meglévő MS Windows alapú informatikai rendszerek kiváltásában mikro-, kis- és középvállalatok részére. Kialakított Open Source alapú rendszerek segítségével az informatikai üzemeltetési költségek jelentős mértékben csökkennek, mindamellett informatikai rendszerük stabilabbá és megbízhatóbbá és liszensz függetlenné válik.

Vállaljuk mindazon olyan mikro-, kis-  és középvállalkozások informatikai rendszerének, hálózatának üzemeltetését, karbantartását, akik főmunkaidőben nem kívánnak Informatikus foglalkoztatni, de szeretnék, ha informatikai rendszerük megfelelő kezekben biztonságosan nagy rendszerstabilitással üzemeljen.

Gyengeáramú rendszereink tervezésénél és kivitelezésénél fontos szerepet tölt be a minőségi anyagok felhasználása mellett a precíz és az ügyfélközpontú munkavégzés. Fontos számunkra az általunk tervezett rendszerek hatékonysága, melyeket a jelen kor elvárásai mellett tervezünk meg.